SCHLOTTERER

JÁTÉK A FÉNYEKKEL

Az intelligens árnyékolástechnikai eszközök a modern életstílus és napjaink lakókörnyezetének elengedhetetlen tartozékai.

A külső árnyékolástechnika a leghatásosabb és legenergiatakarékosabb módja az épületek túlmelegedésének magakadályozására.

A redőnyök, a zsaluziák és társaik nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen pedig megemelik a nyílászárók szigetelőképességét és az értékes napfényt egész évben, vakításmentesen, a belső térbe vezetik. Ezen felül védenek a nemkívánatos pillantásoktól és csökkentik betörésveszélyt is.

Az intelligens árnyékolástechnikai rendszerek nélkülözhetetlen elemei korunk lakhatásának és a klímavédelem, energiatakarékosság körüli tárgyalásokból sem hiányozhat.

schlotterer-6.jpg

IDEÁLIS PÁROS

 

Fontos tudni, hogy a nyílászáró az árnyékolótól nem választható el, együtt kezelendő az egész projekt. Mérnökeink a csomóponti kidolgozásban segítenek, Ügyfeleink nagy örömére minden a beépítés tervek alapján történik. Így nem kell több céget összehangolni a munkálatokban, mindent egy kézben tartunk. Lehetőség van a nyílászárókkal azonos időben történő beszerelésre is. Sokat jelenthet, hogy a garancia is a mi kezünkben összpontosul, így kérdés esetén nem kell felesleges köröket tenni.
Nálunk az Ön elégedettsége az első: ezért javasoljuk, hogy otthona prémium ablakcsaládjához válasszon prémium árnyékolóink közül, hogy otthona tökéletes harmóniában, hosszú távon szolgálja az Ön érdekeit.

schlotterer-2.jpg

MIT VÁLASSZAK?

 

Olyan intelligens rendszert érdemes választani, ami nyáron passzív hűtésként szolgál, télen pedig javítja az ablakok hőszigetelési értékét. Figyeljünk rá, hogy a kiválasztott megoldás vakításmentesen irányítsa a fényt a beltérbe, ezzel növelve komfortérzetünket és teljesítőképességünket. Válasszunk olyan lamella változatot, ami megfelel a kívánt célnak: a mérete alapján lehetőségünk van 80 vagy 92 mm-es változatok között dönteni, míg a formáját tekintve választhatunk "C" lamellás; tört "Z" lamellás, vagy az asszimetrikusan tört Retrolux prémium lamellák közül. Válasszon jól kombinálható rendszert, ahol a vakolható vagy látszó élek egyedileg válaszhatók, és ahová toló, rolós vagy fix rovarháló építhető be.

schlotterer-8.jpg

EGYEDI IGÉNYEK

 

Az irányítás az Ön kezében van! Igénye szerint a zsaluziák szabályozhatók fali kapcsolóval vagy rádiós vezérlővel ellátott motor által.

Az árnyékolás technikai rendszer elemei is lehetnek stílusosak: válasszon otthonához passzoló zsaluziát akár rejtett dobozokkal, színazonos lefutóval, palásttal vagy ablakon található alu vértezéssel.