AJTÓ

DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és hőszigetelt üvegezésüknek köszönhetően maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak. Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A speciális szerkezet részeként többszörös kerettömítéssel, 3D-ben állítható ajtópánttal, összefüggő záróléccel, Plug Tec sarokkötéssel, habosított gumitömésekkel, és EPD tömítéssel is ellátjuk bejárati ajtóinkat, aminek köszönhetően masszív, teherbíró, magasan hő- és hangszigetelt, valamint rendkívül biztonságos megoldást nyújtunk az egyedi igényeknek megfelelően.

 
 
 

FA BIG

MAGÁVAL RAGADÓ ÉLMÉNY

Szemet gyönyörködtető formák és tömör szerkezet jellemzi a FA BIG termékcsaládot, mely a nyugalmas, meleg otthon alapvető kelléke.

A csúcsminőségű alapanyaghasználat és magas fokú biztonsági megoldásai mellett kedvező árfekvésű, egyedi megoldásaival pedig kivívta a vásárlók bizalmát. Speciális hőszigeteléssel kiemelkedő teljesítményt nyújt.  A külső-belső párazárás miatt rendkívül tartós, nem görbül. Az egyedileg kimart mintáknak és üveg kiegészítőknek köszönhetően csodás összhangot alakít ki háza külső arculatában és belső terében egyaránt.

Válasszon igényeinek megfelelően a FA BIG 68, 80 és 92 mm-es változatai közül!

 
 
 

FA ALU

A MAKULÁTLAN PROFESSZIONISTA

Az Ön elképzelései szerint kivitelezett egyedi gyártású termékeink összhangba hozzák a külvilág forgatagát otthonának nyugalmával.

A FA-ALU termékcsalád lapajtói kifejezetten ajánlottak főbejárati ajtóként való használatra harmonikus kinézetük és speciális műszaki jellemzőik miatt.

A fa és alumínuim kettőse megadja mindazt, amire szüksége lehet egy bejárati ajtóval kapcsolatban. Elérhető cross, cross flat és cross duo flat variációkban is!

ajto-4.jpg

AJÁNLÁS

 

A magas minőségű szerkezet mellett nagy figyelmet fordítunk a külső design elemekre is: lehetőségek széles skáláját kínáljuk, hogy mindenki maga alakíthassa ízlésének megfelelően otthona egyik legfontosabb elemét: színben, stílusban és anyaghasználatban egyaránt. Engedje el a fantáziáját és párosítson különleges elemeket, hogy a látogatóknak már az ajtóban tátva maradjon a szája!

Ha egészen különlegesre vágyik, válasszon nemesfa borítású bejárati ajtóink közül!

ajto-2.jpg

EGYEDI STÍLUS

 

A bejárati ajtó tokja akár alu borítással is igényelhető, amivel egyfajta védőpajzsot és egyedi megjelenést varázsolhatunk az ajtónak. A két felület lehet teljesen eltérő színű, vagy akár felületű egymástól. Ezen felül a külső-belső, vagy csak kívül síkban záródó kivitellel, valamint különleges kilincsvariációkkal is hangsúlyozhatók az egyedi elképzelések. A hatást öregbített felületek, nemesfa borítás, valamint szálcsiszolt és réz kiegészítők teszik egyedivé.

Bármely megoldást is választja, a hatás garantáltan nem marad el!

ajto-8.jpg

VÁLTOZATOS PROFILOK

 

Az igényeknek és környezetnek megfelelően különböző profilú ajtók választhatók:
kívül alumínium belül fa, vagy kívül – belül fa rendszerű. Az alu jól viseli a zord időjárás változásokat, a hideget és a meleget, az UV-t és a havat, míg belül a harmóniát és otthon nyújtó fa változatlan tud maradni sokunk örömére.

Egy biztos: minden egyes legyártott termék egy remekmű, kiváló alapanyagokból épített, precíz rendszer.

ajto-9.jpg

BIZTONSÁGOS OTTHON

 

A mai modern ajtók több pontos biztonsági zárakkal szereltek a betörés elleni védelem és tökéletes biztonság érdekében. Ajtóinkat süllyeszthető hő-hídmentes küszöbbel szereljük fel, mely dupla gumi tömítéssel zár, hozzájárulva a harmonikus otthon megteremtéséhez. Termékeink kizárólag válogatott, magas minőségű alapanyagokból készülnek, a színskálán választott szín alapján, ami lehet akár látható lazúr vagy takaró felület is.